Pentru a desface un CIM disciplinar trebuie facut un referat catre ITM, in care sa se explice imprejurarile care au dus la asta. Desi am tot ceea ce-mi trebuie, stau de ceva timp in fata calculatorului si nu stiu cum sa incep sa fac referatul. :offtopic:Stiu ca pare banala treaba, dar are cineva un model? Mersi!
V-as ruga frumos sa ma ajutati si pe mine. Sunt incepatoare si ma confrunt cu aceeasi problema. Nu am inteles care sunt pasii ce tb urmati pentru a putea desface disciplinar un contrct de munca.
Din cate am inteles tb facut o cercetare disciplinara, un referat pe care sa-l trimit cu confirmare de primire si apoi sa ma duc la itm? Sau pot direct sa fac referatul (pentru ca individul in cauza nu a mai venit la servici, dupa ce in cateva zile a tot intarziat) si dupa ce ma asigur ca a fost primit sa ma duc la itm?
Va multumesc anticipat
Intai trebuie sesizata problema (preferabil in scris). Dupa care se emite o decizie in care se stabileste cercetarea disciplinara. Ii trimiti angajatului -cu confirmare de primire- instiintare conform art. 267sa se prezinte la cercetare. (tu stabilesti o comisie de cercetare). Faceti proces verbal de sedinta neaparat! (inregistrezi toate dovezile ridicate de ambele parti). Stabiliti printr-o decizie sanctiunea disciplinara, faci referatul (care intre timp l-am terminat....mi-a venit inspiratia =D>), si esti OK...sper sa te fi ajutat
Demisie
laryssa
As dorii o opinie referitoare la urmatorul caz daca se poate :
In 2007 de la firma noastra un fost angajat a plecat fara sa faca cerere de demisie. Carnetul ... (vezi toată discuția)