avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Depunere dosar pensionare la limita de varsta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Depunere dosar pensionare la limita de varsta

Buna ziua!
Am o intrebare: Angajatorul mai are voie sa-i mai depuna dosarul de pensionare la limita de varsta angajatului conform noii legi, respectiv legea nr. 263/2010? Sau angajatorul intocmeste dosarul de pensionare si il trimite pe titular la Casa de Pensii sa il depuna personal? Si de unde am certitudinea ca angajatul lasa la dosar toate actele care dovedesc indeplinirea conditiilor de pensionare la limita de varsta. Sunt persoane care indeplinesc conditiile de pensionare deoarece au grupa a II - a de munca, dar care nu doresc sa iasa inca la pensie. Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie pentru limita de varsta alexandru andra alexandru andra Un angajat ar tb sa iasa la pensie ptr limita de varsta in ian 2012...cand i se depune dosarul la Casa de Pensii......in Lg 263 spune..ca la data indeplinirii ... (vezi toată discuția)
Am indeplinit conditiile de pensionare conform legii nr. 19/2000 la data intrarii in vigoare a legii nr. 263/2010 mesadria mesadria In data de 03.12.2010 mi-am depus dosarul de pensionare pentru pensie la limita de virsta cu reducere de virsta pentru anii lucrati in grupa 1 de munca ... (vezi toată discuția)
Poate mama sa treaca de la pensie anticipata partiala la pensie anticipata? ramonagui08 ramonagui08 Buna seara. Doresc sa va adresez o intrebare ref la dosarul de pensie al mamei: In ac an mama a implinit conditiile pentru a beneficia de pensie anticipata ... (vezi toată discuția)