avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua,
Am un salariat angajat din 2009 care incepand din 12.02.2010 este in concediu medical neintrerupt avand cod de boala 14(neoplazie).Casa de asigurari nu a platit concediul medical niciodata, firma platindu-i salariatului in continuare.Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac pentru ca firma sa-si recupereze banii platiti pe concediile medicale.Dupa un anumit numar de zile de concediu medical nu trebuia sa se pensioneze medical? Astept lamuriri.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:46, 4 Martie 2011
Ati depus cerere de recuperare la casa de sanatate?
Da, am depus insa toate au fost respinse.Motivele respingerii cererii:erori economice, erori medicale.
Nu inteleg, detaliati varog.
In urma acestori erori ati incercat sa vedeti de unde vin ele?
Nu, nu am incercat asta.
Pai ma gandesc ca la erori medicale poate ati calculat ceva gresit si din acesta cauza aveati erori.............

Alte discuții în legătură

Concediu medical corina_gabriela corina_gabriela Buna, as dori sa stiu cate zile de concediu medical poti sa ai intr-un an? Daca acest interval se refera la anul calendaristic sau la ultimele doisprezece ... (vezi toată discuția)
Durata concediu medical mariazisu mariazisu Cat concediu medical poate primi un bolnav de neomamar stadiul IV ? (vezi toată discuția)
Numarul maxim de zile de concediu medical pe care poate sa si le ia un angajat simavio simavio spuneti-mi va rog care este maximul de zile de concediu medical pe care poate sa si-le ia un angajat si daca isi ia nr maxim de zile de concediu medical ce ... (vezi toată discuția)