avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cine ce mai stie de legally?...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cine ce mai stie de legally?...

...:vishenka:...
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
ContSters4579, utilizator
A plecat. Nu mai este cu noi. De ce?
Regret ca a trebuit sa decid astfel, insa va pot asigura ca intr-un fel, veti ramane cu totii mereu, alaturi de mine.


:luck:Nu a "plecat", asa cum s-a exprimat, suntem mereu impreuna.
Succes si noroc acolo unde esti stimata doamna!

Buna seara :)
Legally isi cere scuze fiindca trebuie sa apeleze din nou la un mesager.Insa imaginati-va ca acest mesager este alter-ego-ul ei si nu dati importanta acestui detaliu.
Stimete ovi_dragomir, legally tocmai si-a adus aminte, observand postarea dvs., ca astazi, fiind data de 4 , ar fi una dintre zilele ei norocoase.Asa spune zodiacal ei.Uneori obisnuieste sa creada si astfel de lucrusoare.Iar faptul ca o persoana deosebita cum sunteti dvs., ovi_dragomir, v-ati adus aminte de ea , o onoreaza .
Legally sustine de fiecare data cand este intrebata, ca este bine.Si chiar daca se mai ivesc mici conflicte prin lumea ei, ei ii place sa zambeasca si ii place sa creada ca lumea si oamenii care o alcatuiesc , sunt desavarsite.
Va asigura ca nici ea nu v-a uitat pe dvs., si nu are de gand sa o faca . Va poarta aceeasi consideratie tuturor celor care alcatuiti comunitatea avocatnet.De aceea uneori vine pe aici tip-til, cu discretie, fiindca nu vrea sa mai supere pe cineva.
Isi doreste sa ramana o particica din avocatnet, fiindca unul dintre principiile ei este acela ca nu trebuie sa abandoneze locurile si oamenii de care este legata spiritual, profesional, emotional.Asta in ciuda faptului ca uneori este cam impulsiva iar actiunile ei , spontane, ar putea crea mici neajunsuri.
O parte dintre prietenii si colegii ei de pe avocatnet, au dat de ea pe un site de socializare, numit facebook, pe unde s-a incumetat si ea sa calce.
Week-end minunat , ovi_dargomir , @pneagu, alvarolipo si tuturor celorlalti, din partea lui legally.:)

...mai m-am linistit vorba lu fulga...
@emma_woodhouse, hansome, clever and rich...

Heeeii!!
Mi se parea mie ceva suspect...cine ar citi Jane Austen pe forumul asta?!

Alte discuții în legătură

De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)
E ziua pianistului. la multi ani! Alin Popescu Alin Popescu Astazi este ziua pianistului. Asa ca m-am gandit sa ii spun public La multi ani! si sa ne traiasca si sa fie ... (vezi toată discuția)