avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... clarificare,as vrea sa imi spuna cineva exact
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

clarificare,as vrea sa imi spuna cineva exact

daca in hotararea judecatoreasca este prevazut ca,fostul sot are dreptul sa ia minorul in timpul programului de vizita stabilit de instanta,respectiv o zi din week end,intre orele 10-18,la domiciliul unde locuieste,el afirmand ca sta cu parintii,la adresa......ap cu 4 camere,acesta are dreptul sa il duca la alta adresa sau sa paraseasca orasul cu copilul in acest interval????/in hotarare e metionat ca numai acolo are dreptul sa il duca si parintii lui sunt obligati sa ajute la ingrijirea copilului.
de asemeni,eu,am drept legal de a suna in acest interval si de a verifica ce face copilul????as dori sa stiu aceste lucruri deoarece refuza sa raspunda pe motiv ca in acest interval face ce vrea el cu copilul
multumesc mult anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters193379 , utilizator 08:25, 7 Martie 2011
depinde cum suna exact hotararea...
cum am scris mai sus....la domiciliul sau,alias al parintilor,copilul putand beneficia de sprijinul lor la ingrijirea lui
trebuie sa ma lamuresc in un fel clar,nu stiu unde si cum sa o apuc
bine acum...daca il duce sa ilplimbe sau...la teatru..sau eu mai stiu..nu cred ca e un lucru rau...sper ca altceva sa va deranjeze care lezeaza interesele si buna crestere a copilului..ca daca il veti da in judecata...instanta nu va lua in calcul, cred eu, daca tatal nu respecta strict...locul..adica la parinti sai..daca in timpul acesta face un lucru...educativ..bun..pentru cel mic
pleaca din oras cu copilul si concubina,cu copilul acesteia
iar cand il ia,nu il duce la parinti,ci la domiciliul concubinei,care,apropo,nu are asa ceva,e flotant pe buletin
deci habar nu am ce se intampla cu copilul 8 ore
puteti..sa il actionati in judecata..si sa cereti instantei..fie reducerea programului ...fie..sa ii ia dreptul de a-l mai vedea...si invocati motivul spus de dumneavoastra...si faptul ca va temeti pentru siguranta copilului

Alte discuții în legătură

Imi face probleme fostul cu privire la programul de vizita al copilului ContSters193379 ContSters193379 Fostul sot a castigat in apel dreptul de a lua minorul la domiciliul sa,respectiv al parintilor,in cadrul programului stabilit de prima instanta,care nu i-a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii ContSters193379 ContSters193379 cum il pot obliga pe fostul sot sa respecte hotararea judecatoreasca???? mentionez ca,in urma apelului deschis de el,a castigat dreptul de a lua copilul in ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala. concubina a fugit cu copilul, de la adresa ... vitalsmart vitalsmart Ordonanta pesedintiala. Concubina a fugit cu copilul, de la adresa de domiciliu din Bucuresti, la o alta adresa din alt oras. Aceasta a facut foarte multe ... (vezi toată discuția)