avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

acum 4 ani am vandut o masina .ca acte de la acea masina mai am doar cartea de identitate a masinii .Nu cunosc unde mai este acum masina si nici cine o are in folosinta .Cum pot sa o radiez la politie si fiscal?actul de vanzare cumparare care l-am facut fiind de negasit va rog ajutatima
Trebuie sa chemati in judecata persoana careia i-ati vandut autoturismul pe obligatia de a face- respectiv sa-l obligati sa faca radierea si sa inscrie autoturismul pe numele sau si sa va plateasca contravaloarea impozitului platit.
E greu fara ctr de vanzare-cumparare dar puteti demonstra cu martori ca s-a facut vanzarea.
Succes
#-o pe cine sa dea in judecata !?
Eu am vandut o masina D1300 unui prieten in anul 1994, fara a face nici un fel de act. Acesta la randul lui a vandut-o la un altul s.a.m.d., pana i s-a pierdut urma. Am incercat sa o radiez, dar nu am reusit pt. ca-mi trebuie certificatul de inmatriculare. Nici la Remat nu am putut face nimic fara certificat de inmatr. De atunci platesc impozitul in fiecare an. Ce se poate face daca nu mai am certificat de inmatriculare sa pot sa o radiez?
foarte simplu ! varianta 2 ! faceti un nou contract de v/c (cu cine vreti dv.!!!), apoi mergeti la circa financiara si cereti fiscal ! pe care il dati cui vreti dv. masina este radiata fiscal ! trebuie platit impozit si cred ca si amenzile(cu forta )
Buna ziua,

O solutie ar mai fi sa faceti o declaratie la notar cu care sa mergeti la impozite si taxe.

Alte discuții în legătură

Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina inexistenta Keyla Keyla Am o problema pe care chiar nu am idee cum as putea sa o rezolv.Am constatat ca socrul meu plateste impozit pe o masina pe care nu o are.Singura sa masina a ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto stef_56 stef_56 1. am vandut cu contract un autoturism inmatriculat in Bucuresti in vederea dezmembrarii 2. cumparatorul mi-a cerut actele in original ( certif inmatr, carte ... (vezi toată discuția)