avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare drepturi salariale versus firma in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare drepturi salariale versus firma in concordat financiar

Buna ziua,
ma aflu in urmatoarea situatie:-sunt din ianuarie in posesia unei hot.judecatoresti definitive prin care am de recuperat de la firma unde am lucrat mai multe drepturi salariale(plata sal.compensatoriu,palta ore suplimentare,....)numai ca angajatorul se afla in acest moment in concordat preventiv.Am incercat pe cale ad-tiva recuperarea acestor drepturi,nu s-a intamplat nimic insa.Care este procedura urmatoare?Il pot executa silit si cum fac acest lucru?
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
mihai69, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma refuza sa imi dea banii andreeadragoianu andreeadragoianu Am doua procese castigate, hotarare data Curtea de Apel Craiova, de mai bine de o luna. Am facut toate demersurile necesare pentru a intra in posesia ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta firma in concordat preventiv friday_325 friday_325 Recuperarea creanta firma in concordat preventiv Buna ziua ! As dori sa aflu unde se publica concordatul preventiv aprobat si cum se poate afla daca acesta ... (vezi toată discuția)
Cand isi produce efectele recursul in interesul legii? silviup silviup Avem o sentinta judecatoreasca definitiva si investita cu formula executorie, pronuntata de catre Tribunalul Valcea-Sectia Comerciala si Contencios Ad-tiv ... (vezi toată discuția)