avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Rovinieta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Rovinieta

Am avut o masina pentru care am platit rovinieta.Am cumparat alt autoturism am pastrat acelasi numar de inmatriculare, a ramas la fel tipul si marca difera numai.... seria de sasiu, anul de fabricatie.Oare ce ii intereseaza, numarul de circulatie? sau seria sasiu? sunt ilegal acum? va multumesc!

Alte discuții în legătură

Rovigneta ramane valabila? zcb zcb Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)
Rovinieta autoturism Tataly Tataly Bună ziua, Am cumpărat un autoturism pe care l-am înmatriculat cu numărul avut anterior. Intrebarea mea este: rămâne valabilă rovinieta, aceasta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta taxa de prima inmatriculare anaf leontinbadescu leontinbadescu buna seara...am cumparat acum 3 saptamani un autoturism,inmatriculat in romania la 29.01.2007...referitor la taxa de inmatriculare mi-a fost prezentata o ... (vezi toată discuția)