avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

ma poate ajuta cineva sa-mi recuperez taxa auto pt.doua masini inscrise una in aug.2010 si alta in dec.2010 cca 2500 euro?va multumesc!:):)
Cel mai recent răspuns: andreibtc , utilizator 01:52, 19 Aprilie 2011
Contactati un avocat din judetul dv.
Pt Galati, Vrancea si Braila va pot ajuta.
Spuneti-ne in primul rand unde ati platit taxa sa va spunem daca instantele o admit.
Asa-i,conteaza pozitia Curtii de Apel de la locul platii taxei.
cele doua taxe le-am platit la finante in focsani
ciri a scris:

cele doua taxe le-am platit la finante in focsani

salut! te pot ajuta in a recupera taxa pe poluare.....sunt din Focsani....am castigat procese de acest tip, cunosc procedura, stiu sa abordez exceptiile invocate de fondul de mediu si dgfp...nu te costa nimic la inceput, doar cheltuielile de judecata (taxa de timbru, timbru judiciar)...si la finalul procesului, dupa ce se va pronunta si curtea de apel galati, vorbim si de procent....adresa mea de mail este constantinb2010@yahoo.com
eeventual poti sa-mi lasi un mesaj aici, pe forum, in caz ca vrei sa demaram procedura....

practica curtii de apel galati este favorabila celor care au platit aceasta taxa, in sensul restituirii sumelor de bani reprezentand taxa pe poluare..!
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
bogdan31, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa poluare popa_ionel popa_ionel BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)