avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare

Am partcipiat la o licitatie in care in Fisa de Date era prevazuta o Autorizatie de Functionare pentru Documentele de calificare.Firma este SRL cu domeniu de activitate: consultanta in drumuri si autostrazi. 7112 Activitati de inginerie si consultanta tehnica in domeniul acestora, codul CAEN - activitate principala - Chiar este nevoie de o astlef de autorizatie pentru asa ceva?
Au vreo relevanta si activitatile secundare trecute in certificatul constatator de la ORC pentru aceasta Autorizatie de functionare sau nu?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
cryyss_m, utilizator

Alte discuții în legătură

Caen-uri: montarea si mentenanta de camenre de supraveghere video NiculaePetru NiculaePetru Buna ziua. M-ar interesa care \"CANU-uri\" #-o ar trebuie sa fie exact intr-o firma noua (din pacate pot pune doar 5 caen-uri fiind o firma SRL-D), avand ca ... (vezi toată discuția)
Desfasurarea activitatii de expert tehnic judiciar pe srl goldan goldan sotul meu este expert tehnic judiciar si am dori sa-si desfasoare activitatea pe un srl pe care il avem deja cu obiect de activitate activitati de inginerie si ... (vezi toată discuția)
Necesitatea avizului de mediu aleics aleics Societatile comerciale care au ca si obiect de activitate inginerie si consultanta tehnica legate de acestea ( COD CAEN 7112 ), au nevoie de obtinerea avizului ... (vezi toată discuția)