avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit progamator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit progamator

Ma poate ajuta cineva cu informatia legata de obtinerea acordului de scutire impozit? Firma este inregistrata cu un cod CAEN corespunzator (6202), insa nu s-a luat in calcul scutirea pana acum si incepand cu luna martie vrem sa beneficiem de aceasta. Cum ar trebui sa procedez?:(
Va multumesc mult si o zi buna tuturor

Alte discuții în legătură

Scutire impozit informaticieni cosminionascu cosminionascu Sunt un functionar public care lucreaza in cadrul compartimentului informatica. As dori sa stiu daca ma incadrez potrivit O 539/2013 pentru scutirea de ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit MihaelaSm MihaelaSm Buna ziua, Intrebarea mea este daca angajatorul este obligat sa acorde scutirea de impozit pe salariu, pentru o pers incadrata cu una din functiile de ... (vezi toată discuția)
Studii contabilitate și informatică de gestiune adiprisacariu adiprisacariu Bună ziua, am absolvit specializarea mai sus menționată (Contabilitate și INFORMATICĂ de Gestiune) și sunt curios dacă pot cu aceasă specializare să ... (vezi toată discuția)