avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... intreprinderi legate
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

intreprinderi legate

Daca o persoana este administrator la unele intreprinderi si actionar la altele se pot considera intreprinderi legate in baza art. 4 indice patru alin (4) si alin (1) lit. c din legea 346/2004? Mentionez ca in speta sunt mai multe intreprinderi 2 persoane regasindu-se fie ca actiunari unici sau impreuna fie ca administratori, fara ca majoritatea de voturi sa fie indeplinita in toate cazurile.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Intreprinderi legate, intreprinderi partenere calutzi calutzi Va rog sa imi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari, interpretand Ordonanta nr. 27 din 26/01/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 346/2004 ... (vezi toată discuția)
Societati legate/ partenere AmaliaV AmaliaV Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu sunt asociat unic si administrator la o societate comerciala si sotul asociat unic si administrator la o ... (vezi toată discuția)
Intreprinderi legate sau partenere ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna seara, Am din nou nevoie de opinia voastra... Avem societatile comerciale X, Y si Z, prima detine 99% din capitalul social al firmei Y si, de asemenea, ... (vezi toată discuția)