avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract pentru cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract pentru cenzor

Buna ziua,

Are cineva sa-mi dea si mie un model de contract pentru cenzorul asociatiei? Se incheie intre o persoana fizica si asociatia de proprietari, persoana juridica.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 10:28, 2 Aprilie 2011
Daca este cenzor ales in cadrul asociatiei (nu din exterior) se face contract de mandat:
www.avocatnet.ro/content/con...
Este o doamna proprietara vecina cu noi, membra de asociatie. E ok asa?
Multumesc frumos.
Zice in fisier de o fisa de post, ea nu e acolo, o are cineva? Poate chiar dl. Adrian Tot?
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2011
Costica33, utilizator
Gasiti in aceeasi sectiune "Documente utile" si fisa postului pentru cenzor.
Dumneavoastra puteti adapta contractul si fisa postului la situatia concreta de comun acord cu cenzorul.
Aici gasiti FISA
www.avocatnet.ro/content/con...
Multumesc.
Aveti idee ce taxe se platesc pentru acest tip de contract? Imi spune cineva ca trebuie presedintele sa imputerniceasca pe cineva sa depuna declaratia online lunara 010. Asa e?
Costica33
Sper ca nu gresesc, remuneratia primita de presedintele asociatiei de proprietari sau de cenzor ales, in baza contractului de mandat, este asimilata veniturilor din salarii si vor plati contributii sociale obligatorii atat angajatul cat si angajatorul. Nu se datoreaza somaj.
Se intocmeste Declaratia 112 sectiunea A

Alte discuții în legătură

Cor presedinte asociatie ion damaschin ion damaschin Buna seara, Va rog i-mi puteti comunica ce cod COR are presedintele asociatiei de locatari? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pv adunarea generala a asociatilor ASOCIATIE PROPRIETARI ASOCIATIE PROPRIETARI Am nevoie urgenta de un model de proces verbal al adunarii generale a asociatilor unei asociatii de proprietari ce trebuie anexat la declaratia 010 in vederea ... (vezi toată discuția)
Administrator fara atestat mariana_tunsu63@yahoo.com mariana_tunsu63@yahoo.com administratorul a fost angajat fara atestat, fara studii contabile si de caserie cu acordul primariei .nu a avut fisa postului.ca sa nu platesca 3 oameni ... (vezi toată discuția)