avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce declaratii intocmesc?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce declaratii intocmesc?

ce declaratii intocmesc in situatia in care sunt persoana fizica in 2010 am vandut terenuri peste valoarea de 35000euro si am primit instiintare ca sunt platitor tva in afara decl 300?declaratia 392!mai trebuie sa tin si alte evidente in afara registrului de vanzari si cumparari cu tva ?#-o:((:((:((

Alte discuții în legătură

Declaratii intreprindere individuala adinacopacel adinacopacel buna ziua. sunt cam nelamurita in legatura cu declaratiile ce trebuiesc depuse de o intreprindere individuala infiintata in 2011 platitoare de tva, in afara de ... (vezi toată discuția)
Persoane fizice care au depasit valoare vanzari terenuri 35000 euro misi73 misi73 ce evidenta contabila trebuie sa intocmeasca si ce declaratii trebuie sa depuna persoanele fizice care au depasit val vanzarii terenurilor 35000 euro ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare masini second-hand CAPBUN CAPBUN Buna ziua, - as dori sa stiu daca pentru achizitiile intracomunitare de masini second-hand trebuie depus si decontul special de tva 301, eu am depus pana acum ... (vezi toată discuția)