avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces-verbal de constatare si sanctionare a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor emis de ITM

Buna ziua!

Am un Proces-Verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor emis de ITM Bucuresti la data de 15.03.2011 in care un SRL este sanctionat conf art 276 alin.1 din L 53/2003. Urmarind cu atentie toate anexele acestui P-V am observat ca la Anexa 1 a P-V -ului este specificat faptul ca persoana fara forme legale este gasita la punctul de lucru situat in sectorul 1 (cum faptic este adevarat), iar in P-V este descris ca fapta a fost savarsita la sediul societatii din sectorul 6.
Intrebare: competenta teritoriala apartine sectorului 1 (conf art.32 alin 2 din OG 2/2001), ori Judecatoria sector 6 (asa dupa cum ma indruma organul emitent)?

va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Amenda decl.394 ona_elaa ona_elaa Buna ziua, As dorii sa stiu cat de intemeiata este amenda de 12.000lei pe care am primit-o in urma unei inspectii fiscale care a trecut pe p-v ca fapta ... (vezi toată discuția)
Depunere contestatie LiaBrezeanu LiaBrezeanu Buna ziua, Doresc sa depun o contestatie in urma unui Procesul Verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor , in termen de 15 zile de la emiterea ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta vrica vrica Stimati Domni Va rog sa ma ajutati In data de 22.07 a.c. la cutia de scrisori am primit urmatoarele: PV de constatare a contraventiei din 06.07.2011 in care ... (vezi toată discuția)