avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cota de 0,7% cãtre Inspectoratul de stat în ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cota de 0,7% cãtre Inspectoratul de stat în construcþii

Unde se prevede plata actualizată a cotei de 0,7% după regularizarea pentru diferenţa dintre suma efectivă şi suma prevazută în autorizaţie?

Alte discuții în legătură

Taxa pentru obtinerea certificatului de urbanism Florentttina Florentttina Sunt proprietara a unui teren de 450mp si as dori sa stiu care este taxa pentru obtinerea certificatului de urbanism si celorlalte acte necesare pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Rog un consultant sa ma lamureasca in legatura cu autorizatia de construire claklaus claklaus Am primit acasa o scrisoare de la Consiliul Judetean in care mentioneaza ca a expirat autorizatia de construire si ca in cel mult 15 zile de la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Taxe inspectoratul de stat in constructii Florescu Madalina Florescu Madalina Buna seara Va rog un ajutor in urmatoarea problema: am obtinut o autorizatie de demolare pentru un imobil. Trebuie sa depun o instiintare la ISC cu privire ... (vezi toată discuția)