avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rugaminte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rugaminte

Imi puteti spune ce sanse am de un divort rapid, daca:

- primul termen este pe 13 septembrie
- nu avem avocat
- avem un minor in intretinere
- totul e de comun acord (incunviintarea copilului mamei, pensie de intretinere, nu cerem partaj, etc)
- astept un al doilea copil al carui tata este altcineva, si care se va naste cam pe 10 decembrie

Sunt sanse de grabire a divortului daca acest altcineva declara ca este tatal natural al copilului pe care il port ? Poate declara si sotul ca nu este el. Mentionez ca traim separate (eu si fetita mea) de sot, in fapt, de 3 ani, fiecare are viata lui si vrem sa legalizam odata despartirea, daca se poate in termeni pasnici si civilizati.
Va multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Rugaminte anonim anonim Imi puteti spune ce sanse am de un divort rapid, daca: - primul termen este pe 13 septembrie - nu avem avocat - avem un minor in intretinere - totul e de ... (vezi toată discuția)
Divort anonim anonim Imi puteti spune ce sanse am sa obtin un divort rapid, daca: - primul termen este pe 13 septembrie - nu avem avocat - avem un minor in intretinere - totul e ... (vezi toată discuția)
Rugaminte anonim anonim Imi puteti spune ce sanse am de un divort rapid, daca: - primul termen este pe 13 septembrie - nu avem avocat - avem un minor in intretinere - totul e de ... (vezi toată discuția)