Marrian a scris:
Sincer cred ca tara aceasta o duce foarte greu din cauza incompetentei uneori a ingnorantei celor care ne conduc, si nu ma refer aici doar la cei care acum sunt la putere ci la toata clasa politica.
Buna ziua,
Aici va contrazic: problema nu este incompetenta si ignoranta (nu uneori ci mai tot timpul) a celor care ne conduc, sau nu numai, ci si a celor care ii voteaza acolo. Daca am face un sondaj sa vedem pe ce bazeaza majoritatea oamenilor opinia de vot cred ca ne-am speria ... asta, daca
Problema este ignoranta si egoismul tuturor din tara fie ei functionari publici fie angajati la privat. Toata lumea este interesata numai de bani (nu cred ca ati vazut sau ati auzit de curand multe discutii unde se plangeau oamenii de rand de lipsa emisiunilor culturale sau educative din TV, sau ca nu au vazut de mult o piesa buna de teatru). Ne plangem de scoli, de nivelul educatiei, dar profesorii nu au iesit niciodata in strada pentru o lege noua a educatiei sau schimbarea programei scolare ... iesim in strada numai pentru bani. Daca ar iesi odata si pt altceva, decat salariul lor, sunt sigura ca ar fi multi parinti si copii care i-ar alatura.
Referitor la subiect: Noi ne batem joc de noi pana cand suportam si inghitim totul. Dar problemele nu se rezolva tipand si urland si facand scandal ...
In schimb data viitoare cand va simtiti ignorati, jigniti, umiliti ... sa stiti ca exista cai de atac legale. Intr-adevar dureaza mult si e posibil sa nu va dea dreptate dar trebuie sa luptati in continuare pana cand reusiti.
De asemena ar fi frumos si in tara asta sa se lucreze si pro-bono, sa infiintam asociatii/oraganizatii non-profit care se ocupa de problemele celor fara posibilitati banesti si nu numai. Poate ca exista deja, dar eu personal nu am auzit de ele.
O zi minunata tuturor.