Buna dimineata.
Inteleg din ceea ce ati scris ca ati fost incadrat in functia de gestionar. Daca este asa , in cazul constatarii la inventariere a unor lipsuri ,societatea isi poate rezerva dreptul de a atrage raspunderea Dvs. materiala. Urmatoarea parte nu stiu daca am inteles-o foarte bine ,cu scuzele de rigoare :
....a fost facut un inventar de catre 5 echipe in fiecare echipa a fost de cate un gestionar de la firma la care sunt si ucate un reprezentant al firmei care detine marfa, inventar pe care eu am refuzat sa-l semnez din cauza ca marfa a fost inumarata o singura data...
Ce inteleg eu de aici ? Ca din comisia de inventariere ati facut parte numai Dvs. si un reprezentat din partea firmei . Nu societatea Dvs. este detinatoarea marfurilor?
Daca in decizia de inventariere figurati in comisia de inventariere numai Dvs. si reprezentantul societatii ,aceasta este ilegala . Declaratie de inventar ati semnat inainte de inceperea acestuia ? Trebuia sa depuneti cu numar de inregistrare,obiectiuni la modul in care s-a efectuat inventarierea. Daca nu ati semnat este foarte bine,pana la urma si aceasta decizie luata de Dvs.exprima faptul ca nu sunteti de acord cu listele de inventar intocmite. Marfa se inventariaza prin numarare ,cantarire,masurare .La articolele unde existau dubii puteati cere repetarea actiunii de numarare. O comisie de inventariere nu poate pana la urma sa ia fiecare aricol de doua ori "la mana" ,pentru a verifica daca au numarat corect sau nu prima data.