avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită santier de constructii ilegal
Discuție deschisă în Executare silită

santier de constructii ilegal

Buna ziua,

V-as ruga sa-mi spuneti daca se pot pune in practica deciziile instantelor judecatoresti. Cum, cand ?!

Mai precis, Tribunalul Bucuresti a dispus, intr-un final, suspendarea executarii autorizatiei de construire nr. 537/49 "S" din 14.05.2008 emisa de Primaria Sector 2, pana la solutionarea definitiva si irevocabila a cererii. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 20.12.2010.

Ulterior, Curtea de Apel Bucuresti a reconfirmat suspendarea lucrarilor pe santierul din str. Logofat Luca Stroici nr. 13, in data de 21 martie 2011.

Totusi, exact din acea zi, dezvoltatorul imobiliar Nusco si constructorul Lufin au reluat lucrarile, cu mare aplomb.

Dupa ce s-a ridicat in intregime structura cladirii care ne ia, pur si simplu, toata lumina naturala din casa, acum se construiesc si peretii, intr-o viteza de necrezut, desi acest fapt este ilegal.

Am notificat autoritatile statului, anexand si certificatul de grefa. Degeaba. NU s-a sesizat nimeni.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile bogd_an bogd_an Buna ziua, in data de 28 aprilie 2018, am fost surprins de aparatul radar cu viteza de 111km/h, in afara localitatii Horia, jud Neamt, DN2, intr-o zona cu ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat de către arhitect pentru a ma convinge sa semnez contractul. Frodo Frodo De ce spun ca am fost înșelat? deoarece inainte de a semna, am fost mințit in scris ca va respecta bugetul de 15.000 euro, ulterior de 18 - 19.000 euro ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, ... M12345678 M12345678 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, in Bucuresti. Cei de la firma de constructii dau jos peretii exteriori ai balcoanelor pt a ... (vezi toată discuția)