avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grila salarizare asistente la spitalTBC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grila salarizare asistente la spitalTBC

Ce se poate face in cazul in care dupa trei ani de la angajare salariul unei asistente medicale nu s-a modificat, desi dupa noile grile ar fi trebuit intr-un mod sau altul sa apara aceasta modificare tinand cont si de conditiile de lucru fiind vorba de un spital TBC.Adresa catre conducere cu nr. de inregistrare, prin care sa se motiveze de ce nu se face aceasta modificare, sau direct instanta.

Alte discuții în legătură

Blocaj in negocere salariala vasianp vasianp Am ajuns aproape de a finaliza procesul negocierii,am primit dosarul cu documentele ce trebuie semanate de catre membrii Comisiei de negociere.In dosar am ... (vezi toată discuția)
Salarizare in sanatate Stefania175 Stefania175 Care este salariul de baza la care ar fi trebuit sa fiu incadrata conform OUG, din 01.08.2016 la functia de asistent medical sef cu vechime 24 ani si 11 luni, ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent medical cabinet medical individual in 2012 B EDIT B EDIT la multi ani! intrebarea mea:la un CMI asistenta medicala are studii medii (liceu sanitar) si dupa noua codificare trebuie incadrat de ex. ca tehnician noul ... (vezi toată discuția)