avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Buna ziua, supun discutiei un caz deosebit , adevarat, petrecut in zilele noastre.
O salariata a muncit 3 ani inainte de a i se suspenda cim pentru cresterea copilului pentru o perioada de 2 ani. La cateva zile dupa reluarea activitatii , starea sanatatii s-a depreciat grav si a fost nevoita sa se supuna unor interventii chirurgicale si au urmat concedii medicale eliberate de unitati medicale de renume cu procent de plata de 100%. Societatea la care se desfasura cim nu i-a platit concediul medical , motivand ca nu are baza pentru calculul concediului medical , deoarece a avut contractul suspendat doi ani . Cer ajutorul si suportul legal pentru a remedia o asemenea fapta .

Alte discuții în legătură

Interventie chirurgicala in preaviz Cosmin Oncescu Cosmin Oncescu Buna dimineata, Am primit o notificare care specifica faptul ca postul de asistent manager, incadrat pe perioada nedeterminata, urmeaza a se desfiinta ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? NCorina NCorina Data angajari 13 octombrie 2008 Data incetari raporturilor de munca sau serviciu 13 aprilie 2010 conform art 56 lit J Perioade pentru care raporturile de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cristi1446 cristi1446 Care este procentul cu care se plateste un concediu medical in urma unei interventii chirurgicale(apenticita)?Care este perioada la care se aplica procentul? (vezi toată discuția)