avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce ne facem cu asigurarea de sanatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce ne facem cu asigurarea de sanatate

In conditiile in care sistemul de sanatate romanesc este din ce in ce mai prost(si din aprilie si din ce in ce mai "rar"), ce putem face noi cetatenii pentru a nu mai "arunca banii" in asigurarile de sanatate? Ati spune toti sa ne orientam spre ofertele private(cam slabute si alea in Romania totusi) insa ce facem cu banii care ii dam degeaba la stat?

Stiu ca suna egoist(ba chiar a frauda :D) si ca daca nu ar mai platii nimeni s-ar duce si ultima urma de spitale din tara...totusi nu mi se pare normal sa platesti 700 RON lunar(atat e pt un salariu brut de 1200 euro) si sa nu primesti absolut nimic la schimb sau mai rau sa si mori din cauza unui doctor nepragatit sau a lipsei de medicamente, lipsa igienei, lipsa aparaturi....(lista poate continua la nesfarsit) din "spitale".

Alte discuții în legătură

Cand realitatea pare fictiune... Radu Gabrian Radu Gabrian [i]1.Plimbarea de la un spital la altul :[/i] La o ora tarzie din noapte este apelata telefonic ambulanta pentru a ajuta un cardiac \"aflat in plin ... (vezi toată discuția)
În fișa medicală a copilului meu apar diverse boli de care nu a suferit și tratamente de care nu a beneficiat. ce pot face pentru a soluționa problema și în ce fel mă poate afecta acest lucru? Gianina Cosmina Gianina Cosmina Buna ziua.Am o fetita in varsta de 11luni. De cand s-a nascut am inscris-o la medicul meu de familie. Saptamana trecuta am dorit sa schimb medicul, am fost la ... (vezi toată discuția)
Ce se modifica in sistemul de sanatate? si ce ar trebui sa se modifice?! AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER \"Totodata, in noua lege se prevede posibilitatea ca toate costurile generate de coplata sa fie suportate de asigurarile voluntare de sanatate de tip ... (vezi toată discuția)