am primit o citatie,cam asa..."notificare prealabila inceperii executarii silite''.
Executarea silita e pe numele vechiului proprietar, de la care am cumparat in luna Iunie 2010 apartamentul, deci acum 10 luni.
as dori sa stiu daca executorul poate realiza ceva in acest caz ?
Eu ce ar trebui sa fac ? Am sunat la executor anul trecut in octombrie si i-am spus ca proprietarul nu mai locuieste acolo. Au spus ca nu o sa ma mai deranjeze...
Astazi am primit instiintare ca in 24 de ore vor face executarea silita. Instiintarea a fost trimisa prin Curierat ..
Eu ce trebuie sa fa ? unde sa ma adresez, din moment ce nu stiu unde sta vechiul proprietar ?
Mi se poate intampla ceva ?
Eu am cumparat apartamentul prin credit bancar, actele au fost verificate de banca de 2 ori ( a durat ~ 2 luni aprobarea creditului )
daca imobilul era liber de sarcini la data cumpararii, nu aveti de ce sa va faceti griji. si probabil ca era liber de sarcini daca l-ati achizitionat prin credit, pt ca altfel banca nu v-ar fi acordat imprumutul.
Daca banca a verificat de 2 ori documentele ,dvs nu aveti de ce sa va faceti probleme
Ar trebui sa comunicati executorului,astfel incat sa nu continuie demersurile de executare
godot, mergi prea departe.
Uita-te atent la mesaj- zice ca executarea se face in... 24 ore, deci e somatie mobiliara.
Executorul trimite somatia unde ii zice art. 90 C pr civ, la domiciliul debitorului.
Asta nu inseamna ca, daca acolo proprietar este altcineva va face altceva decat sa consemneze un atare aspect intr-un pv.
Cat despre actiunea pauliana - eu consider ca buna credinta a dobanditorului este mult prea puternica, ca si institutie de drept, ca sa poate fi desfiintat un astfel de contract de vanzare-cumparare printr-o actiune pauliana.
Daca s-a cumparat prin credit bancar, cu siguranta pretul a fost corect si nu exista motive de nulitate ale cvc.
exbrom , zi-mi si mie ce executor trimite "notificare prealabila de incepere a executarii". Asta suna a KRUK sau URBAN - firme de colectare fara statut. Tot ei emit somatii, iti iau casa maine, te dau in judecata acum..bla bla bla.