Buna seara ! ,
Ma numesc bogdan si am o problema in legatura cu absentele scolare, am 15 ani si am lipsit cam mult in al 2-lea semestru. Darorita unor probleme de famili...tatal meu si mama sau certat in urma cu 3 ani si acuma se mai cearta si sunt probleme cu divortu , partajul casei...etc. Eu am ramas cu tatal meu , si pentru a nu se mai intampla ceva...eu si cu tatal meu am plecat la tara....
As vrea sa stiu daca se poate motiva absentele !
P.S:am lipsit in jur de 2-3 luni
Va rog datimi un raspuns. Va multumesc !
Nu ai cum sa mai motivezi aceste absente, acum. Intereseaza-te daca nu cumva ai fost deja exmatriculat .La 40 de absente consiliul profesoral poate cere acest lucru.
Multa bafta si ai grija de tine !
PS Am sa cer mutarea subiectului postat de tine la "Raspunsuri in comunitate" .
poti fi exmatriculat si pt absente, mai ales ca in cazul tot sunt enorm de multe.
mergi cu parintii la scoala, poate rezolva ceva. poate scapi si nu repeti anul.
plecand de la ideea ca ce-ai spus aici e si adevarat, cand ati plecat la tara, tatal tau nu stia ca tu trebuie sa mergi la scoala?
Buna seara,Bogdan
Si eu cred ca este foarte posibil sa fi fost exmatriculat,dar pina la proba contrarie,sa speram ca este asa cum spui tu.Am inteles ca nu aveai numarul de telefon al dirigintelui,dar daca te interesa in mod special sa-ti cunosti situatia scolara,cu siguranta aveai numere de telefon ale unor colegi.Acestia puteau spune dirigintelui tau situatia dificila familiala in care te afli,si poate ca te-ar fi inteles si chiar ajuta...Oricum,sper sa-ti rezolvi favorabil situatia scolara.:luck: