avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale UN SRL PE PRODUSE COPII SE POATE SCHIMBA PE FAST-FOOD
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

UN SRL PE PRODUSE COPII SE POATE SCHIMBA PE FAST-FOOD

Am un SRL deschis in 2008(imbracaminte,incaltaminte produse pt copii)suspendat pe 3 ani din 2010,as vrea sa deschid o shaormerie;ce as putea face:
-se poate extinde acel SRL SI PE PRODUSE DE FAST-FOOD(produse alimentare)?
-se inchide acel SRL si se deschide o alta societate ex PFA?
Va rog daca se poate sa-mi dati un sfat,ce si cum as putea face!
Cel mai recent răspuns: lorellay , utilizator 17:44, 19 Mai 2011
Puteti sa adaugati la obiectul de activitate al societatii codurile care va intereseaza daca nu le aveti, sau sa deschideti o intreprindere individuala unde puteti avea si angajati. Se poate opta in functie de anvergura afacerii dvs. pentru oricare din variante.
Problema este ca SRL-ul pe care-l am este suspendat pe 3 ani,si nu cred ca-mi pot relua activitatea inainte de 2013
O alta problema este cea de comert produse nealimentare;eu dorind sa deschid comert cu produse alimentare(sa inteleg ca prin atasarea unor coduri pot pastra aceeasi firma,chiar daca i se spune baby-market?)
In primul rand este nevoie sa cereti la ONRC revocarea suspendarii activitatii precum si la Adm. Financiara apoi sa va autorizati firma pentru desfasurarea activitatii pe care o doriti.
Daca aveti deja ca si obiect de activitate secundar trecut in Actul constitutiv activitatea dorita ( de ex. Cod caen - 4639 Comert cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun) trebuie sa completati la registrul comertului o cerere de inregistrare si declaratia aderenta acesteia.
Daca nu aveti in Actul constitutiv acest cod, atunci trebuie sa depuneti un Act aditional prin care sa adaugati codul care va intereseaza, Actul constitutiv actualizat, cererea de inregistrare si declaratia de autorizare.
Buna ziua,si multumesc pt. raspuns.
pe CERTIF.CONSTAT.am urmatoarele coduri:-activitate principala4719(comert mag nespec cu activ prod nealiment
-activitate secundara4641(com cu ridicata prod textile)-4619(prod diverse)-4642(imbracam si incaltam)-4649(alte bunuri uz gospodaresc)-4673(material lemnos,mat de constructii si mater. sanitar-4711(mag nespec. cu vanz predomin. de prod. alimentare,bauturi si tutun)-4782si 4789
Ce spuneti daca sunt activitati secundare se poate deschde un FAST-FOOD?
vA MULTUMESC PT. INTELEGERE
as mai avea o rugaminte daca se poate:-cat m-ar costa sa deschid o shaormerie
-ce acte mi-ar fii necesare
-si peste ce controale as putea sa dau
Astept raspunsul Dv.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen produse apicole pentekferenc pentekferenc asi dori sa aflu ce coduri trebuie sa activez la camera de comerti exact pentru a vinde produse apicole miere,polen,propolis si cu amanuntul, ca sa pot sa ... (vezi toată discuția)
Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)