avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dobanzi calculate de curtea de conturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dobanzi calculate de curtea de conturi

Pentru o sume necuvenita incasata de la o autoritate publica locala , curtea de conturi a stabilit majorari de intarziere utilizand cota de majorari de 0,1% pe zi. Am dori sa contestam modul de calcul solicitand utilizarea dobanzii de referinta al BNR, avand in vedere ca aceasta cota de majorari de 0,1% / zi se percepe in baza Codului de procedura fiscala pentru "administrarea impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat şi bugetelor locale, prevăzute de Codul fiscal" ( Art. 1 , alineat 1, Cod proc fiscala). As dori sa stiu si baza legala pentru a putea argumenta contestatia.

Alte discuții în legătură

Dobanda legala mirusaby mirusaby Care este dobanda legala care ar trebui sa o platesc la suma de 740 lei din martie2009 pana in august 2010? Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Procentul legal admis de penalizare pt debite Krissia . Krissia . Imi spune si mie cineva va rog, care este procentul legal maxim admis de penalizare pt intarziere plata debite ? In codul de procedura fiscala era parca 0.5% ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale madalina.lacatus madalina.lacatus Conform OG39/2010 la impozitele si taxele locale , pentru neplata la termen se calculeaza majorari de intarziere de 2% pe luna sau fractiune de luna. Se mai ... (vezi toată discuția)