avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment user @legal2010
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment user @legal2010

Userul @legal2010 primeste avertisment deoarece a incalcat dispozitiile generale de postare a mesajelor in forum , deschizand un topic ,unde ulterior a sters toate mesajele postate.

De asemenea, esti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in Avocatnet.ro, transmiti Avocatnet.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Avocatnet.ro si produselor Avocatnet.ro, pe toata durata de existenta a Avocatnet.ro ori a produselor si serviciilor rezultate din transformarea Avocatnet.ro.


Deasemenea,utilizatorul a incalcat pct. 2.9 din acelasi Regulament.

Daca doresti sa editezi (modifici) un post, o poti face timp de 24 de ore de la publicarea mesajului. Totusi, daca dupa acel post exista raspunsuri ale altor utilizatori, iar tu modifici total sensul mesajului, acea succesiune de mesaje nu va mai avea nici un înteles.


www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Avertisment user @film  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul @film primeste avertisment deoarece a incalcat Principiile generale ale regulamentului acestui forum: [quot][u][b]Fiecare utilizator este ... (vezi toată discuția)
Avertisment user mabodan Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Utilizatorul mabodan primeste avertisment pentru incalcarea pct. 2.1 si pct. 2.11 din regulamentul de postare in Forum precum si pentru ca, dupa ce a fost ... (vezi toată discuția)
Avertisment user mensanex Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Utilizatorul mensanex primeste avertisment intrucat, folosind functia “editeaza”, si-a sters mesajele postate, dupa ce a primit raspunsuri la ... (vezi toată discuția)