As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problemuta. Am doi vecini care nu inteleg ca nu trebuie sa arunce resturi menajere in gradina blocului (paine, mucuri de tigari etc.).
Ce poate face asociatia de proprietari pentru a le da o lectie ca trebuie sa pastreze curatenia?
In acest caz nu puteti folosi decat discutia de la om la om!
Chiar daca includeti in ROI acest aspect, nu aveti la dispozitie metode de constrangere, numai de persuasiune.
Unii inteleg si de vorba buna, numai sa vada ca vecinii lor ii dezaproba.
Bunele maniere nu sunt prevazute a fi implementate prin dispozitiile care guverneaza activitatea si functionarea asociatiilor de proprietari .
Eventual presedintele si comitetul executiv pot dispune masuri care sa fie comunicate proprietarilor,dar care nu garanteaza materializarea regililor de buna convietuire
La noi in asociatie,ne-am confruntat cu situatia in care proprietari,interesati in curatenia de Paste,au schimbat una alta prin apartament
A fost foarte trist pentru aceia care au trudit sa curete si sa sadeasca flori,sa vada cum pe spatiul fost curat,peste noapte au" rasarit" bibelouri, vas si rezervor de WC ...
Cunoastem si suportam "beneficiile"detineri de apartament la parter ...care variaza intre agonie si extaz ...de la truda de sadire si ingrijire permanenta salcie,
magnolie,gerbera,gladiole,la greu exprimarea senzatie cand se constata disparitia acestora sau aparitia de peturi care au continut bulion,foi de varza si alte probe ce materializeaza ,sa exprimam decent lipsa celor 6-7 ani de acasa ale vecinilor ...
Balcon la parter
emine
Buna ziua,
Locuiesc (cu chirie) intr-un bloc de 4 etaje la parter. Proprietarul a construit in urma cu cativa ani (inainte ca eu sa inchiriezl) un balcon in ... (vezi toată discuția)