Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Sper ca ma poate ajuta cineva. Am lucrat in perioada martie 2009- aprilie 2010 la o firma care si-a incheiat activitatea intr-un mod cam suspect. Noi am fost anuntati ca se desfiinteaza si ni s-au incheiat cartile de munca pe 1 aprilie, dar nu ni s-au platit nici salariile, nici concediile, nimic. Am primit doar adeverinta de vechime si fisa fiscala pe 2009.
Eu acum vreau sa fac un credit pentru casa si am nevoie de la fosta firma de fisa fiscala aferenta celor trei luni din 2010 in care am lucrat acolo. Am luat legatura cu firmele de contabilitate care s-au ocupat de firma respectiva si am aflat ca ele nu au depus fisele fiscale si niciun act pentru ca la randul lor nu au fost platite.
Eu ce as putea sa fac in cazul acesta? Banca imi cere acea fisa fiscala, iar daca firma nu a depus-o la Finante eu nu am cum sa o cer nici de la ei.
Poate cineva sa ma ajute cu un sfat, va rog?
Multumesc anticipat!
Acte necesare
andral
Sunt intr-un proces si mi se cer acte prin care sa dovedesc daca angajatii firmei au lucrat in anumite luni ale anilor 2009-2010 au lucrat in firma. ... (vezi toată discuția)