avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 145 zile de CM, ma duc la servici si apoi urmatoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

145 zile de CM, ma duc la servici si apoi urmatoarea zi imi iau CM

Buna ziua,
Dupa 145 de zile de CM ma voi duce la servici. Aici voi constata poate ca nu-mi este bine dupa ce voi primi preavizul. Sa presupunem ca l-am primit, in urmatoarea zi imi mai pot lua CM?
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 21:40, 2 Mai 2011
Daca intradevar sunteti bolnav, daca doar abuzati de concediu medical....:hammer:
Daca sunteti bolnav...vedeti ca la atatea zile de concediu trebuie sa va aprobe comisia de la CASJ
Zilele de concediu medical suspenda perioada de preaviz care se reia, de unde a ramas, dupa terminarea concediului medical.
Multumesc frumos tuturor
cum sa puneti la indoiala la atatea zile ca nu as fi bolnav? din pacate sunt cu adevarat bolnav.

Alte discuții în legătură

Concediu medical Mirela28 Mirela28 Care este durata maxima a unui concediu medical ( 183 zile?) pentru un bolnav de cancer inainte de a se pensiona pe caz de boala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Care este perioada maxima de concediu medical in timpul somajului? aloaurica aloaurica in somaj de o luna,acum sunt in concediu medical.Care este perioada maxima de concediu medical in timpul somajului.Somajul este cu durata de 1 an. (vezi toată discuția)
Continuare cu c.m. cod 12 (tuberculoza) mateiadriana mateiadriana Buna ziua , am un salariat cate a beneficiat de C.M. cod 12 timp de 90 de zile si vine in continuare cu C.M. cod 12 (tuberculoza) ,pentru tuberculoza mai ... (vezi toată discuția)