avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa Post cu anexa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa Post cu anexa

Am angajat o persoana ca manipulant marfa, deoarece nu am putut sa o angajez ca vanzator. Executa lucrari specifice postului de vanzator ( 90 % ) dar si cele specifice postului de manipulant marfa.
Intrebare: Fisa de post este pentru manipulant marfa, dar cum fac cu adaugarea tuturor sarcinilor aferente postului de vanzator? Inserez o mentiune in Fisa de manipulant ca indeplineste si sarcinile prevazute in anexa 1, atasand o fisa de vanzator?

Alte discuții în legătură

Este legal? buna seara. lucrez la un market, incadrarea manipulant marfa, ... anabitta anabitta Bună seara. Lucrez la un market, încadrarea manipulant marfă, deoarece am doar 10 clase terminate. Execut muncă de casier, lucrător comercial și ... (vezi toată discuția)
Alte sarcini din REMAT REMAT Ce intelegeti prin \"Executa orice alte sarcini dispuse de seful ierarhic superior/conducerea societatii?#-o (vezi toată discuția)
Obligatie prestare alta activitate ucined ucined Lucrez ca lacatus intretinere.In fisa postului se specifica faptul ca sint OBLIGAT sa execut orice sarcina data de sefii ierarhici (in afara de cele specifice ... (vezi toată discuția)