avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recurs

va rog sa-mi raspundeti ce inseamna daca pe site-ul Curtii de Apel in dreptul dosarului apare:se amana pronuntarea pentru alta data(peste 6 zile) iar la detalii: incheiere.Ce inseamna incheiere?

Precizez faptul ca recurentul nu s-a prezentat la primul termen al recursului si s-a judecat in lipsa.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinateo , utilizator 21:47, 5 Iulie 2008
În cazul în care instanţa nu poate hotărî în ziua judecăţii, pronunţarea se amână pentru un termen pe care preşedintele îl va anunţa şi care nu va putea fi mai mare de 7 zile
Prin incheiere s-a decis amanarea pronuntarii deciziei in dosarul respectiv. Încheierea de dezbateri face corp comun cu hotărârea ce se va pronunţa.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc.Este o practica obisnuita?
Decizia poate fi data pe loc?
La primul termen de recurs recurentul nu s-a prezentat si s-a judecat totusi.Conteaza in luarea hotararii, daca recurentul nu s-a prezentat?

Influienteaza intr-un fel instanta,faptul ca recurentul nu s-a prezentat?
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2008
cristinateo, utilizator
Conteaza si acest aspect, dar mai mult conteaza probele administrate in proces.
Multumesc. Nu mai am rabdare pana maine.S-a pronuntat astazi.Maine urmaresc condica.
Succes :)

Alte discuții în legătură

Cai de atac la solutionarea unui proces costa332 costa332 in urma unui proces pe care l-am pierdut, am facut recurs la care mi sa dat ca raspuns ca solutia data la proces este irevocabila. Mai am dreptul la alta cale ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa apel menoin menoin in cazul unei contestatii la decizia de concediere, care este calea de atac dupa judecarea apelului. se poate face recurs? (vezi toată discuția)
Calea de atac la recurs Alabastru2015 Alabastru2015 Buna ziua! Daca s-a respins actiunea de recurs in contencios la Curtea de Apel, mai exista vreo cale de atac? (vezi toată discuția)