avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii drep salarial
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

drep salarial

buna ziua va rog sa-mi spuneti si mie ce salar ar trebui sa iau daca salariu meu este de 720 + 5%spr vechime +spor de noapte am lucrat 24 de zile a 8 ore pe zi intre orele 19 -03 ,deci am lucrat5 ore de noaptein fiecare zi, am acumulat in luna martie
192 de ore din care 120 de ore de noapte. As dori sa mise esplice si mie modul de calcul daca se poate.Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
strunf, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul ore suplimentare corect? gabimovi gabimovi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca logica mea de a calcula salariul unui angajat este corect. o persoana ce lucreaza 12-24-12-48 a lucrat luna acesta ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul salariu leus leus va rog daca se poate as dori sa stiu un mod de calcul la salariu de 1050 prestarea a 280 de ore lunar( in medie ca au fosat si 300) dintre care in ... (vezi toată discuția)
Calcul ore suplimentare corect? gabimovi gabimovi Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca logica mea de a calcula salariul unui angajat este corect. o persoana ce lucreaza 12-24-12-48 a lucrat luna acesta ... (vezi toată discuția)