avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum poate beneficia de servicii de sanatate la stat o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum poate beneficia de servicii de sanatate la stat o persoana neasigurata?

Buna ziua.

In cazul unei persoane care nu a mai avut venit din 2006 ce se poate face pentru a redeveni asigurat? Este nevoie sa plateasca CAS pentru cei 5 ani sau este de ajuns plata pe ultimele sase luni? Iar in cazul in care aceasta persoana ar vrea sa intre pe asigurarea unuia dintre copiii sai ce acte trebuie sa completeze? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Plati restante la cass realest25 realest25 As dori sa aflu daca in situatia in care nu am avut timp de 1an nici un venit ( nici acum nu am ) si am incetat sa platesc asigurarea de sanatate. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Cass persoane fara venit mariana genoiu mariana genoiu Buna ziua. Am si eu un prieten care vrea sa se asigure medical si sa obtina cardul de sanatate dar nu stim care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmam. Daca ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate intrebare_buna intrebare_buna Buna ziua! Daca o persoana nu are nici un fel de venituri si vrea sa plateasca asigurarea de sanatate la stat ce trebuie sa faca? (vezi toată discuția)