avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRE PFA URGENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRE PFA URGENT

Tatal meu a avut un P..F.A.. Dupa deces eu treuie sa ma judec cu fosta lui sotie care nu este mama mea. Intrebarea mea este: P.F.A.-ul la partaj succesoral este bun propriu sau bun comun. va rog daca ma puteti ajuta sa pot sa ma documentez ca ma apropii de fond si nu stiu nici eu si judecatorul e un copil de 26 de ani.

Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Mostenire pfa urgent MARCO002400 MARCO002400 Tatal meu a avut un P..F.A.. Dupa deces eu treuie sa ma judec cu fosta lui sotie care nu este mama mea. Intrebarea mea este: P.F.A.-ul la partaj succesoral ... (vezi toată discuția)
Succesiune And0101 And0101 Buna ziua, Parintii mei au divortat in 2008 insa fara a face partajul. Anul acesta tatal meu a decedat. Mentionez ca locuiesc in casa lor impreuna cu sotia ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte mostenirea ? swann_cta swann_cta Buna seara.Parinti mei au fost casatoriti ,iar dupa 7 ani au divortat ,in timpul casatoriei au cumparat o garsoniera pe numele amandurora ,dupa despartire nu ... (vezi toată discuția)