avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua !
Va rog sa -mi spuneti,daca imi pot recupera taxa auto.Am un autoturism Logan,pe care l-am inmatriculat in luna iunie ,anul 2008.La acea a data autoturismul era nou si am platit o taxa de prima inmatriculare,la data de 25.06.2008.Mentionez si faptul ca are montata o instalatie de GPL(asa era dotata din fabrica).
In cazul in care raspunsul este afirmativ,va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pe care ii am de facut.
Cu stima,
G.V.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto logan 2008 cristinalauraconst cristinalauraconst am un logan nou cumparat in 2008 si pentru care taxa de prima inmatriculare s-a achitat pana in 30 iunie 2008, deci pana la intrarea in vigoare a Ordinului 50 ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare popa_ionel popa_ionel BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare mocckup mocckup Buna ziua! Urmare a hotararii Curtii de Justitie a UE de la Luxemburg care considera OUG 50/2008 ca fiind nelegala, contrar dreptului comunitar al UE si ... (vezi toată discuția)