Am imprumutat o persoana pe care o credeam serioasa cu o suma maricica de bani, si acum nu ii mai returneaza, ce pot face?
Mentonez ca nu exista niciun inscris si niciun martor. Ideea este ca suntem mai multi pagubiti cel putin 3 cunosc eu, daca facem toti plangeri la politie rezolvam ceva? daca pot obtine o inregistrare cu camera ascunsa ca imi datoreaza banii constituie o proba in instanta?,
Nu rezolvati nimic cu inregistrarea. Ideal ar fi sa obtineti un inscris, macar sub semnatura privata, cel mai bine act autentic ( la notar). Discutati cu persoana si spuneti-i ca daca nu faceti contract de imprumut scris mergeti la politie.
va sugerez sa nu inregistrati cu camera ascunsa.fiindca nu este o proba admisa in instanta. daca macar ati avea martori care sa fi fost de fata cand i-ati imprumutat acea suma de bani ati mai putea face un demers juridic.
pai acum va dati seama ca nu va merge de mana cu mine la notar, ori sub semnatura privata sa recunoasca banii imprumutati.... la politie o sa ma duc dar cum pot dovedi ca i-am imprumutat ? evident ca o sa nege in fata politie....
mai exista vreo cale sa ii obtin, sau trebuie sa le fac cruce... #-o
Recuperare datorie
yly67
Buna Ziua,
Am si eu o intrebare cum pot sa-mi recuperez o datorie de 10.000 Euro, pe care i-am imprumutat unei persoane si care ma amana de 8 luni de zile. ... (vezi toată discuția)