As dori sa stiu daca o persoana care nu este autorizata ,poate fi pedepsita pentru interceptarea convorbirilor telefonice cu aparatura cumparata de pe net...si daca poate fi pedepsita atunci sa-mi spuneti in ce mod.Multumesc
Atentie ! Fara dovezi va puteti trezi acuzata de denunt calomnios ! Ia vedeti ce zice legea, Codul penal mai precis : Art. 259. - Denuntarea calomnioasa
Învinuirea mincinoasa facuta prin denunt sau plângere, cu privire la savârsirea unei infractiuni de catre o anume persoana, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Producerea ori ticluirea de probe mincinoase, în sprijinul unei învinuiri nedrepte, se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani.
...................................................................................................................................
.
Vreau sa stiu in ce lege scrie despre faptul ca aceasta fapta constituie infractiune...pai nu ajunge proba ca am gasit aparatura de interceptare cu fct.pe numele vinovatului??Si exista toate inregistrarile in memoria aparatului cu persoanele care sunt urmarite,ascultate.Am montat o camera prin care este surprins ca foloseste aparatul de interceptare.Ajunge atata?
Pai el trebuie sa demostreze ca e bolnav la cap si daca reuseste nu i se va intampla nimica.dar exista o limita care deja a fost depasita si prin urmare as dori totusi sa stiu in ce lege scrie ca este infractiune fapta aceasta.multumesc