avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ism
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ism

Stie cineva cum se fac raportarile la ism pentru datorii si creante mai vechi de 30 de zile? Am inteles ca legea (daca stie cineva ce nr. are....) este inca valabila si garda a inceput sa controleze tocmai acest aspect.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: laviniat , utilizator 14:08, 8 Iunie 2011
ce inseamna ism?
la un moment dat (prin 2002), insemna institutul de statistica si management, poate acum si-a schimbat titulatura, la care se raportau datoriile si creantele mai mari de 10.000 lei si mai vechi de 30 de zile
I.S.M. este institutul de management si informatica din cadrul din cadrul MIN.INDUSTRIEI SI COMERTULUI.Actulul normativ este O.UG 77/1999. Vezi art.3 si 5
Mutumeeeesc! Am luat amenda de la garda pentru ca nu am raportat.
Puteti sa detaliati ce anume trebuie sa raportam?#-o

Alte discuții în legătură

Compensare facturi cu valoare peste 10,000 lei BG BG Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca doi parteneri sa compenseze facturi de peste 10000 lei la mai mult de 30 de zile de la emiterea ... (vezi toată discuția)
Ordine de compensare sorina_han sorina_han Va rog ma ajuta cineva cu art. din codul fiscal referitor la regimul ordinelor de compensare? Multumesc:love2: (vezi toată discuția)
Compensare dena71 dena71 De la firma X am cumparat marfa, la randul meu eu i-am vandut niste mijloace fixe. Am posibilitatea de a efectua compensatie? (vezi toată discuția)