Stie cineva cum se fac raportarile la ism pentru datorii si creante mai vechi de 30 de zile? Am inteles ca legea (daca stie cineva ce nr. are....) este inca valabila si garda a inceput sa controleze tocmai acest aspect.
Multumesc anticipat
la un moment dat (prin 2002), insemna institutul de statistica si management, poate acum si-a schimbat titulatura, la care se raportau datoriile si creantele mai mari de 10.000 lei si mai vechi de 30 de zile
I.S.M. este institutul de management si informatica din cadrul din cadrul MIN.INDUSTRIEI SI COMERTULUI.Actulul normativ este O.UG 77/1999. Vezi art.3 si 5
Compensare
dena71
De la firma X am cumparat marfa, la randul meu eu i-am vandut niste mijloace fixe.
Am posibilitatea de a efectua compensatie? (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.