avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda parcare neregulamentara

interventie moderator

@Popescu Niculae
Postarea Dvs nu se refera la subiectul topicului, l-am sters din topicul unde l-ati postat si l-am transcris intr-un subiect nou

Buna seara. M-am trezit si eu cu o citatie venita prin posta ,in exact aceeasi zona.
Eu am lasat masina ,de fata fiid chiar echipajul Pol. Com. Nu mi-au zis nimic,cand
foarte usor puteau sa spuna ca nu este voie sa opresc acolo.Acolo nu exista bariera,semn de oprirea interzisa.Eu am dat tel. si ofiterul de serviciu
a spus ca exista multe reclamatii de acest gen in zona ,si ca trebuie sa vin la asediu sa fac contestatie.Daca doriti putem sa tinem legatura,sa gasim o solutie.
Ca un detaliu ,eu am P.V.din 06.09.2010,ora 13.00

Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2011
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

Alte discuții în legătură

Suspendare permis trecere la cale ferata Dorrian Dorrian As dori sa va relatez o situatie prin care am trecut acum doua zile in speranta ca ma poate ajuta cineva cu sfaturi daca intradevar am gresit sau daca a fost ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Accident auto in intersectie PruteanuConstantinMarian PruteanuConstantinMarian Am avut un accident din care a rezultat avarierea unu autovehicul,al meu nu are nimic. Am intrat în intersecție dar din cauza circulației am dat înapoi ... (vezi toată discuția)