avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Recuperare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Recuperare TVA

Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu recuperarea TVA-ului, poate ma puteti ajuta. Firma la care lurez, produce ambalaje, iar unul dintre clientii nostri din Belgia are o sucursala in Ploiesti-Romania, noi le facturam pe firma din Belgia, dar le livram la sucursala din Romania, care le livreaza mai apoi la firma mama din Belgia.
Asadar, noi avem CMR-uri pt. transportul facut de noi la sucursala din Romania, dar avem si CMR-urile de la transporturile facute cu produsele noastre, de catre sucursala din Ploiesti spre Belgia.
Intrebarea mea este daca procedura este ok, din punct de vedere legal, daca nu o sa avem probleme la recuperarea TVA-ului.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara transport exworks irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta cu o informatie va rog? O SC platitoare tva din Romania livreaza in Germania (la fel platitoare de tva)marfa. Transportul este ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie completat un cmr adrianaluchian adrianaluchian Buna ziua, va rog sa ma ajutati un raspuns. Cand trebuie o firma transportatoare sa completeze un CMR pe trasee strict pe teritoriul Romaniei si pe ce ... (vezi toată discuția)