avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infintare autorizatie de independent
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infintare autorizatie de independent

buna ma numesc abrudan dan ioan sunt din bistrita si mar interesa ce ar insemna sa iti faci o autorizatie de independent?mai explicit mar interesa cat platesc impozit daca vreau sa imi fac o autorizatie de ind.in domeniul de taplarie mobila la comanda si cat platesc impozit cat ma costa infiintarea unei astfel de autorizatii si ce facilitati am pe o perioada indelungata/?cat este impozitul sau cat pot in acest domeniuu sa il stabilesc eu si daca am acest drept.si de ce anume am nevoie.va rog mult un raspuns exact daca imi poate oferii cineva.cu stima si respect.

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un fast-food DONROB3R7 DONROB3R7 As vrea sa deschid cat mai repede un fast food mobil, numai ca nu prea am cunostinte in acest domeniu. Ce acte sunt necesare pentru a incepe o asfel de ... (vezi toată discuția)
Asociatie familiala io_nightmare io_nightmare Este adevarat ca daca infiintez o asociatie familiala platesc impozite mai mici la stat?? (vezi toată discuția)
P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)