avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Giroc- Gasca Nebuna 29 mai-24 iunie 2011
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Giroc- Gasca Nebuna 29 mai-24 iunie 2011

Impresii, regrete, juraminte vesnice. Si deasupra a toate astea, un mic ranjet delikat...:D

Salutare copilasi!!!. Ma gandeam sa facem si noi asa o chestie de grup pentru ca tot am fost constransi (si Doamne ce indarjit ne-am opus ) sa stam unii cu altzii cam o luna din viatza asta pacatoasa. Si, ca sa nu se piarda simpatiile (dar nici animozitatile ), sa ne dam intalnire pe forum si sa povestim una alta despre ce am facut, ce mai facem , ce nu am facut si ce ne-ar placea sa mai facem.
V-am pupat si poate ca o sa inceapa lumea sa intre!

P.S. Sa facem sa fie bine, sa nu fie rau...

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
alexandruflorea, utilizator

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat cu moartea /bataie / scos la plata /gen taxa de protectie ContSters368136 ContSters368136 Buna seara , Va rog daca ma puteti ajuta in problema de mai jos . Ca in orcie cartier sunt baieti /gasca care sunt finuti si trebuie sa existe 1-2 golani ... (vezi toată discuția)
Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)
Cuvinte si expresii ContSters181996 ContSters181996 M-am intrebat adesea ce anume ne determina sa folosim cuvintele pe care le folosim si expresiile pe care le folosim ( si care uneori ne definesc).Fara a lua in ... (vezi toată discuția)