avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subventie curs perfectionare - indemnizatie crestere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subventie curs perfectionare - indemnizatie crestere copil

Obtinerea unei subventii la efectuarea unui curs finantat cu fonduri europene afecteaza acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului? Suma primita ca si subventie este supusa impozitului pe venit.

Alte discuții în legătură

Subventia primita de la apia lauraoradea lauraoradea buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca subventia primita de la APIA pentru terenul agricol si pentru animale este supusa impozitului pe venit. mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pfa in concediu ingrijire copil laurentiaa laurentiaa Buna ziua! Anul trecut am intrat in concediu de ingrijire a copilului. Anul acesta as dori sa imi fac un PFA si sa accesez fonduri europene (un program in ... (vezi toată discuția)
Fonduri lumyvale lumyvale Cum se inregistreaza in contabilitate fondurile obtinute? Dar celelate cheltuieli efectuate de societate in acest scop? multumesc (vezi toată discuția)