avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... securitatea muncii la o firma de transp. cu sediul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

securitatea muncii la o firma de transp. cu sediul social acasa

"Conform legii 319/2006 orice firma care are angajati este obligata prin lege sa aibe contract cu un serviciu extern de prevenire si protectie pentru a intocmi documentatia specifica pe linie de SSM si PSI (evaluari de risc , planul de prevenire si protectie pentru fiecare meserie in parte, etc.) si pentru a efectua de asemenea instruirea periodica a salariatilor, elaborarea tematicilor de instruire si completarea in fise."
eu am o firma de transp. cu un singtur angajat-sofer, acela fiind sotul meu. trebuie sa inchei un contract cu o firma specializata in acest domeniu????????????
nu inteleg de ce sa inchei un contracct cu un medic de medicina a muncii, daca in transporturi fisa medicala se elibereaza de policlinici autorizate de ministerul transp.

Alte discuții în legătură

Psi si ssm pentru pfa crotorie comanda??? denisa-m denisa-m \"Conform legii 319/2006 orice firma care are angajati este obligata prin lege sa aibe contract cu un serviciu extern de prevenire si protectie pentru a ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii sorinaabos sorinaabos Cine trebuie sa completeze fisele PSI si SSM? (vezi toată discuția)
Instrucțiuni periodice ssm GabsStoica GabsStoica Bună ziua, Lucrez într-o instituție publică și sunt la început de drum ca și inspector pe SSM. Cred că îmi va lua mult timp să invăț ținând cont ... (vezi toată discuția)