avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... nerespectare contract de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

nerespectare contract de inchiriere

In Decembrie 2010 am inchiriat un spatiu comercial in baza unui contract de inchiriere, intrun centru comercial cu multe standuri.Surprizele au venit pe rand una cate una.Cand am masurat spatiul era cu un metru si jumatate mai mic decat era prevazut in contract iar dupa discutii aprinse s-a facut o reducere la chirie dar utilitatile le-am platit pe metrii care erau trecuti in contract.Dupa aprox.3 luni administratorii se gandesc sa darame mai mult de jumatate din spatiile comerciale si sa construiasca un market.Le-am reamintit ca avem un contract pe o perioada de un an si nu aveau dreptul sa faca lucrul acesta.Toti cei care eram in aceasta situatie am fost nevoiti sa ne mutam in alte spatii disponibile tot in incinta centrului comercial urmand a depune o cerere prin care solicitam relocarea.M-am mutat in alt spatiu care era prevazut cu doua intrari la fel ca si precedentul.Au urmat vreo trei saptamani de praf timp in care bineinteles nu mai intrau clienti pentru ca vedeau un gol imens si cateva magazinase deschise pentru ca cea mai mare parte isi tineau magazinele inchise.Tot ce ma tinea pe loc era acel market care urma sa se deschida si ne putea aduce mai multi clienti.pentru ca nu aveam vanzare deloc am hotarat ca si cea mai mare parte de acolo sa inchid si sa vin odata cu deschiderea marketului.La cateva zile mai deschideam cateva ore si plecam.intruna din zile cand am ajun la magazin acesta era sigilat iar una din intrari era blocata definitiv,loc unde se depozitasera carucioarele pentru market.Am luat legatura cu administratorii cerand esplicatii in legatura cu aceasta blocare.Esplicatia,nu credeau ca mai sant in acel spatiu.Le-am cerut sa deblocheze aceea intrare iar ei imi ofereau alt spatiu.Sant hotarat sa reziliez contractul cu ei pentru ca m-am saturat.Lucrurile mele sant sechestrate in incinta acestui magazin pentru ca nu am platit utilitatile pe ultima luna.vreau sa-mi iau lucrurile sa scap de acolo din toata nebunia.Va rog sa ma ajutati sa ma sfatuiti,sa-mi spuneti ce as putea face cel mai bine in acest moment referitor la contract si lucrurile care sant blocate

Alte discuții în legătură

Marfa retinuta de locator gent gent Am inchiriat un spatiu comercial iar dupa trei luni l-au demolat propietarii.Mi-au dat un alt spatiu in locul aceluia dar vanzarile din acel moment au fost la ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Consignatie nefis nefis buna ziua vreau sa deschid o discutie despre magazinele tip CONSIGNATIE. credeti ca perioada de CRIZA ar putea fi un motiv pentru dezvoltarea acestei ... (vezi toată discuția)