avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... certificarea calitatii unui produs
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

certificarea calitatii unui produs

Doresc sa deschid o linie de fabricare a polistirenului expandat si m-ar interesa ce institutii sau firme se ocupa cu emiterea certificatelor de calitate pentru acest produs.

Alte discuții în legătură

Deschiderea unei activitati de productie balika peter balika peter As dori sa aflu ce acte,respectiv autorizatii imi trebuie pentru a deschide o activitate de productie,fabrica de producere a polistirenului expandat. ... (vezi toată discuția)
Cum se face calculatia de pret balika peter balika peter as dori sa stiu cum fac calculul pentru obtinerea pretului de vanzare a polistirenului expandat,pentru ca as dori sa deshid o fabrica de productie si as vrea ... (vezi toată discuția)
Informatii despre infiintarea unui imm balika peter balika peter Buna ziua. As dori sa infiintez o fabrica de producere a polistirenului expandat,am teren cu toate utilitatiile,informatiile necesare pt. demararea ... (vezi toată discuția)