avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare personal contractual iulie 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare personal contractual iulie 2011

Am absolvit facultatea de drept Lucian Blaga Sibiu in 2009.
Lucrez la Directia de Sanatate Publica ca asistent igiena.
Spuneti-mi va rog se poate sa fiu promovat ca si personal cu studii superioare, sa fiu incadrat in alta grila de salarizare ?
Va rog daca se poate cateva referinte la Ordonante, Legi, Hotarari care prevad acest lucru. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Incadrare conform studiilor magda2007 magda2007 Sunt asistent de igiena si sanatate publică în urma absolvirii unei scoli postliceale de specialitate , am 16 ani vechime in muncă in aceiaşi unitate, iar ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)