avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

Buna ziua, am o problema si as dori un raspuns cat mai exact.
la data de 25.08.2010 am fost trecuta din functionar pulblic - referent , Cls III, grad superior, tr. 1, gradatia 3 in personal contractual - asistent medical principal , gradatia 3. la data de 25.08.2011 an avut un salariu conform contractului individual de munca de 1451 ron, dupa care incepand cu data de 01.01.2011 printr-un act aditional la contract a fost majorat salariul la 1770 ( brut) . Acum mi-se comunica ca a fost gresti facuta incadrarea si ca dovada salariul o sa fie micsorat cu mult si vom plati in 3 ani banii care cica i-am primit pe nedrept ca diferenta la salariu.
As dorii sa ma ajutati in a gasii care este salariul de incadrare la data de 25.08.2010 pentru asistent medical principal , gradatia 3 incadrati in directiile de sanatate publica.
Va multumesc pentru intelegere si ajutor.

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa cipanu cipanu referent III, grad superior ,tr.3 salariu de incadrare 803,in ce functie promoveaza ca urmare a promovarii examenului in clasa si ce salariu va avea cu ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa roxanas roxanas referent III, grad superior ,tr.1 salariu de incadrare 1054 lei, spor de vechime 25%(264 lei) in ce functie promoveaza ca urmare a promovarii examenului in ... (vezi toată discuția)
Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)